Matchdobbers

De Pro 21 matchdobbers worden geleverd in een verpakking met een orgelpijpantenne en een antenne van sarcanda riet zodat op wisselende omstandigheden of afstanden makkelijk ingespeeld kan worden. De dobber is voorzien van een loden gewicht en loden ringen waardoor het volume klein blijft. Verder is de dobber voorzien van zogenaamde flights om een betere stabiliteit in de lucht te krijgen tijdens het werpen.


De Pro 22 matchdobber is een allround dobber met korte insert. Voorzien van verwijderbare loden ringen om op iedere veranderende situatie in te kunnen spelen. Leverbaar van 6 t/m 22 gram.

De Pro 69 matchdobber is een insert dobber met een sarcanda riet antenne. Leverbaar van 3 t/m 22 gram. Ideaal bij winderige omstandigheden om zo min mogelijk last van de bovenstroming te hebben.