Dobbers

Alle dobbers uit de Pro series worden bij Tubertini in Italie gemaakt. Hierbij wordt een selectie gemaakt uit het beste balsahout zodat alle opgegeven gewichten kloppen. De antennes en stelen die gebruikt worden zijn ook van topkwaliteit en doordat er niets wordt uitbesteed bij de fabricage is de kwaliteit altijd op een zeer hoog niveau. Voor de meeste modellen worden de antennes nog extra behandeld om ze een betere zichtbaarheid te geven.

In samenwerking met het Lenza Emiliana Team van Tubertini (3 x wereldkampioen korpsen namens Italie ) worden nieuwe modellen ontworpen en getest waardoor er altijd een dobber is te vinden die geschikt is voor de verschillende visomstandigheden waarmee u te maken kunt krijgen. Ook de matchdobbers uit de Pro series worden in de eigen fabriek gemaakt waarbij de voorgelode modellen voorzien zijn van echt loden gewichten. Hierdoor hebben de gewichten een kleiner volume en betere werpeigenschappen dan veel andere matchdobbers in de markt.

Nieuw voor 2009 worden de ongelode sliderdobbers voor het matchvissen. Deze dobbers zijn perfect voor het vissen op grote afstand of op diep water.