Hengels

Extreme Carp Slim

De Extreme Carp Slim is een vaste hengel uit het topsegment van Tubertini, gemaakt van HM en extra HM Carbon. De hengel is bij uitstek geschikt voor Nederlandse visomstandigheden waarbij de factor wind altijd een grote rol speelt. Deze hengel is zeer sterk waardoor het binnenhalen van veel grote vis tijdens wedstrijden geen probleem is en waardoor je ook op een karpervijver uit de voeten kunt.

Bij de ontwikkeling van de hengel heeft Tubertini een bijzondere oplossing bedacht om de dikte van de hengel niet te groot te laten worden. De delen vanaf 11.50 meter t/m 14.50 meter zijn gelijk in diameter. Hierdoor wordt een betere balans verkregen en blijft het gewicht laag.

De 2-delige toppen zijn voorzien van het gepatenteerde PST (Pro Slide Tip) systeem dat voor een betere geleiding van het elastiek zorgt.

De hengel wordt geleverd als 13 meter pack met 2 extra topsets van 5 delen en een mini extension van 50 cm.

Quartz 202 matchhengel
De Quartz 202 matchhengel is gemaakt van HM 46 Carbon en heeft een grotere stijfheid dan de Quartz 101 serie. Door de wat stijvere actie kan er ook verder mee geworpen worden, terwijl de gevoelige top zorgt voor volledige controle over de vis. De 3 delige hengels zijn voorzien van een anatomisch gevormde kurken handgreep. Leverbaar in lengtes van 4.20 , 4.50 , en 4.80 meter. Werpgewichten respectievelijk 8-25 , 12-30 en 12-30 gram. Transportlengtes 1.45 , 1.55 en 1.65 meter.

Tatanka spinhengel
Een 2 delige spinhengel die uiterst gevoelig vist met een mooie topactie en een sterke ruggegraat om voldoende kracht uit te kunnen oefenen. Deze hengel is voorzien van het N.I.C.I systeem, een speciale busverbinding waardoor de actie van de hengel mooier doorloopt in vergelijking met een normale busverbinding.
SP2 Lengte 1.90 meter, werpgewicht 7 tot 22 gram.
SP4 Lengte 2.10 meter, werpgewicht 10 tot 30 gram.

Eny spinhengel
Serie spinhengels die echt waar voor hun geld bieden. Gebouwd van mooie slanke blanks in HM46 carbon. Lengtes van 2.40, 2.70 en 3.00 meter. Werpgewichten respectievelijk 15-40 , 20-60 en 40-100 gram.